andres-siimon-fCv4k5aAZf4-unsplash

Perkhidmatan Pemasangan Panel Tenaga Solar untuk Ladang Solar, Komersial dan Perindustrian, dan Perumahan


Adakah anda sedang mencari cara untuk mengurangkan bil elektrik bulanan, tingkatkan nilai hartanah dan ingin menjaga persekitaran agar sentiasa bersih dan hijau? Guna lah panel tenaga solar! Panel tenaga solar adalah sumber tenaga yang berpatutan, bersih, dan mesra alam yang sesuai digunakan di rumah dan juga di tempat pekerjaan.

Proses Pemasangan Panel Tenaga Solar

Kami mempunyai banyak pengalaman yang bermakna dalam bidang tenaga suria, dan kami sentiasa menyediakan peralatan berkualiti tinggi mengikut prosedur pemasangan yang betul!

Berikut adalah beberapa servis yang kami sediakan untuk anda:

Konsultasi Percuma

Tidak semua harta tanah sesuai untuk pengunaan tenaga solar. Kami yakin anda tidak perlu bayar apa-apa untuk bantuan konsultasi dari pihak kami! Kami akan hantar juruteknik yang terlatih dan bertauliah ke lokasi anda untuk melakukan tinjauan, mengukur pendedahan cahaya matahari dan ruang yang mencukupi. Setelah selesai pemasangan, kami akan semak bil tenaga anda dan menulis anggaran terperinci sistem, termasuklah anggaran simpanan dan insentif yang ada.

Reka Bentuk Sistem Solar

Kami faham keperluan sistem solar berbeza mengikut setiap pengguna. Kami akan berbincang bersama anda untuk menentukan keperluan tenaga solar mengikut gaya hidup semasa dan masa depan anda. Kemudian, kami akan merancang sistem anda dengan betul.

Panel Tenaga Solar Berkualiti Tinggi

Seperti kebanyakan jenis produk lain, kualiti panel tenaga solar juga berbeza-beza. Peralatan yang murah jarang selalunya tidak bertahan dalam jangka masa panjang. Kami hanya memasang panel solar, kabel, penyongsang dan peralatan lain yang berkualiti tinggi.

Pakar Pemasangan Panel Tenaga Solar

Barisan pekerja kami adalah pakar dalam memasan, memperbaiki panel solar dan perkara-perkara yang berkaitan. Kami memahami cara memasang panel solar dengan selamat dan cekap mengikut estetik, sambil melindungi integriti bumbung dan struktur lain di rumah anda.

Penyelenggaraan

Setelah dipasang, panel tenaga solar anda memerlukan penyelenggaraan yang rendah . Anda harus memeriksa sistem anda secara berkala dan membaiki jika perlu untuk memastikan ia berfungsi dan berjalan dengan prestasi yang optimum. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan pilihan anda.

Bantuan Pengguna

Kami akan menerangkan dengan lengkap tentang bagaimana panel tenaga solar di lokasi anda akan beroperasi dan mengkaji semula jaminan produk agar anda tahu apa hak anda dan apa yang anda dapatr jangka.

Ketahui Lebih

Apakah Perkhidmatan Tenaga Solar Kami?

I2 Energy menyediakan perkhidmatan pemasangan panel solar bagi ladang tenaga solar. Kami mempunyai banyak pengalaman dalam projek pemasangan panel solar kontrak berskala besar di beberapa lokasi terpencil. Bagi meningkatkan kecekapan, kami menggunakan sejumlah tenaga pekerja tertentu untuk menyokong keperluan projek anda. Pendekatan ini dapat melancarkan proses pemasangan ladang solar kami tanpa menjejaskan kualiti dan keselamatan di samping membina tenaga boleh diperbaharui tepat pada waktunya mengikut anggaran belanjawan tertentu.

Kepentingan Ladang Solar:
 • Memberi nilai bagi tanah yang kurang digunakan atau tidak dikembangkan
 • Meningkatkan nilai harta tanah
 • Tidak mengganggu persekitaran
 • Mengurangkan bil elektrik
 • Mengurangkan jejak karbon
 • Meningkatkan kelestarian alam

I2 Energy berkomited untuk membantu perniagaan beralih kepada tenaga boleh diperbaharui dan menggunakan panel tenaga solar komersial yang kami tawarkan. Setiap organisasi mesti mengahdapi kenaikan kos tenaga. Dengan melabur dalam sistem tenaga solar ber-grid, ia merupakan kaedah yang berkesan bagi pengurangan kos operasi.

Selain keuntungan ekonomi, anda dapat memajukan perniagaan untuk masa depan yang lebih baik dan cerah, dengan menerapkan usaha ke arah kelestarian syarikat anda. Melabur dalam tenaga solar dapat menyokong komitmen anda bagi mengurangkan jejak karbon dan oranmg ramai akn tahu syarikat anda mengambil berat tentang alam sekitar.

Dengan menggunakan sistem tenaga solar bagi harta komersial, ianya mementingkan kualiti, penyelenggaraan, kecekapan operasi dan akan menunjukkan komitmen syarikat terhadap alam sekitar. Ini akan menjadikan syarikat anda menonjol daripada pesaing yang lain.

Pemasangan panel tenaga solar merupakan sebuah pelaburan yang menjimatkan kos elektrik isi rumah dan akan meningkatkan nilai rumah anda. Ianya sangat bermakna bagi bumi kerana ia mengurangkan jejak karbon di samping meningkatkan kualiti udara. Kos pemasangan panel tenaga solar di rumah anda adalah lebih rendah daripada bil elektrik mengikut pilihan pembiayaan. Pilih I2 Energy untuk merancang sistem solar anda agar dapat memanfaatkan teknologi yang berguna pada masa depan.

Panel tenaga solar memberikan sumber tenaga yang bersih dan berkualiti. Dengan adanya panel tenaga solar, anda dapat mengurangkan jumlah tenaga yang anda beli dari grid. Apabila panel tenaga solar anda menjana lebih banyak elektrik daripada yang anda gunakan di rumah, anda akan memperoleh pendapatan tambahan.

Kos penggunaan tenaga solar juga telah menurun dalam beberapa tahun kebelakangan ini, jadi sekarang adalah masa yang tepat untuk bertukar ke solar. Dengan adanya perkhidmatan pemasangan dari I2 Energy, sistem solar yang baru anda akan dipasang oleh pakar profesional solar yang terkemuka dalam industri.

Kelebihan Menggunakan Sistem Solar di Rumah:
 • Tidak mengganggu persekitaran luar
 • Jimat bil elektrik
 • Sumber tenaga yang dipercayai
 • Kos penyelenggaraan rendah
 • Meningkatkan nilai rumah untuk dijual
 • Pemasangannya mudah
 • Harga yang berekonomik
 • Digunakan dalam jangka masa lama
 • Sumber tenaga untuk masa depan

HUBUNGI KAMI

Konsultasi PERCUMA

Jangan segan untuk hubungi kami. Kami akan sentiasa membantu anda!

INFO KIT PERMULAAN SOLARTANYA SOALAN